Laatst bekeken
Silvana Support hoofdkussen Grenat
Silvana Support hoofdkussen Grenat Silvana Support hoofdkussen Grenat Silvana Support hoofdkussen detail wigvorm Silvana Support hoofdkussen voorkant neksteun

Silvana Support hoofdkussen Grenat

Extra zacht hoofdkussen geschikt voor buik -, zij en rug slapers.  Een Silvana Support hoofdkussen heeft een neksteun van Vita talalay, een hoogwaardige natuur – latex met zeer open structuur voor goede ventilatie en vochtregulatie. In de neksteun zit een schoudercontour, voor de perfecte pasvorm. De zijkant heeft een wigvorm , dat is om de vulling op zijn plaats te houden. De bovenkant is in drie vakken gedeeld, de zijkanten zijn wat steviger gevuld en het middenvak voor een perfecte positie van het hoofd in elke lighouding. Aan de bovenzijde zit een rits, de hoeveelheid vulling kan dan worden aangepast. De gezichtjes zijn er op geborduurd en geven aan hoe het hoofdkussen het beste gebruikt kan worden.

Stevigheid: Extra zacht
Maat: 60x70 cm.
Tijk: 100% Katoen, behandeld met Sanitized  ( Maakt kussens schimmel- en bacterie werend en zorgt voor extra vochtregulerend vermogen.).
Neksteun: Vita Talalay latex, extra zacht.
Neksteun kan verwijderd worden via rits.
Boven vakken zijn gevuld met Comforel soft, een super zacht synthetische holle vezelbolletjes.  Materiaal Tencel is plantaardig en zo zacht als zijde.
Wassen: 60 graden, latex neksteun moet verwijderd zijn.
Droogtrommel: Ja op lage temperatuur.


 
Aantal
Prijs   € 119,95