Laatst bekeken
Dreamstar Xclusive 100% ganzendons dekbed winter
 

Dreamstar Xclusive 100% ganzendons dekbed winter

Het Dreamstar Xclusive 100% zuivere Siberische ganzendons winter dekbed is gevuld met hoogwaardige volgroeide 100% zuivere witte ganzendons.  Het donzen dekbed is carrť gestikt waardoor het dons niet kan verschuiven. Een dons dekbed gevuld met hoge vulkracht ganzendons 750 cubic inch, dat uitstekend isoleert, ventileert en neemt snel uw lichaamswarmte aan. De tijk is gemaakt van 100% katoen edelbatist , super zacht en is licht in gewicht. Het mooie van de tijk is dat het voorzien is van knoopsgaten waardoor dit dekbed makkelijk te koppelen is met onze andere Xclusive 100% ganzendons dekbedden. Het donzen dekbed is licht in gewicht,  luchtig en vormt zich mooi om uw lichaam. Voor onderhoud is het allerbeste om het dekbed regelmatig te luchten, buiten of met het raam open, nooit in de volle zon. Wij adviseren een donzen dekbed alleen te wassen bij een goede Wasserij als het echt noodzakelijk is. Bij het verschonen van het dekbed leg dan niet steeds dezelfde kant boven en wissel dat steeds af.  Het dekbed is voorzien van het Downpass en Mite protect label. U kunt dus met een gerust hart lekker slapen onder dit Dreamstar 100% ganzendonzen winter dekbed!

Vulling: 100% zuivere witte ganzendons.
Vulkracht: 750 cubic inch.
Warmteklasse: 2
Tijk: 100% Katoen, edelbatist.
Garantie: 5 jaar op fabricagefouten.
Wassen: 60 graden.   
Droger: Direct na het wassen met tennisballen erbij zodat het wordt opgeklopt.
*Bij het kopen van een donzen dekbed kan er altijd een donker donsje bij zitten en kan er donsje ontsnappen uit de tijk, dit is inherent aan het product.
* Het dekbed kan door de verpakking nog wat dun aanvoelen, maar wordt door de lichaamswarmte dikker bij het eerste gebruik.

DOWNPASS kwaliteitslabel staat voor:
Geen oogst tijdens de rui.
Geen levend plukken.
Geen materiaal uit ganzenleverproductie.
Controle van de fok omstandigheden.
Traceerbaarheid tot het fokgebied.
Wereldwijd toepasbaar.
Aangekondigde en onaangekondigde inspecties van productiebedrijven.
Geen parallelle productie op bedrijfsniveau.
Kwaliteitscontrole van het vulmateriaal door geaccrediteerde testinstituten.
NotariŽle controle.
MITE PROTECT label
Alle tijken zijn gemaakt van de fijnste 100% katoenen garens, dons dicht en qua dichtheid en gewicht aangepast aan de gebruikte dons vulling. Dit dekbed is voorzien van het Mite-Protect label en heeft een dusdanig dichte weving, dat huisstofmijt niet kan binnendringen. Het is wetenschappelijk aangetoond dat mensen die allergisch zijn voor huisstofmijt deze producten veilig kunnen gebruiken.


Aantal
Maat
Prijs € 539,00   € 359,00