Welkom bij onze shop

 
  • Grote collectie merken
  • Diverse stijlen
  • Ruim 40 jaar ervaring
  • Gratis cadeau inpakservice
  • Direct online bestellen
  • Gratis verzending > 50 euro ( NL )
 
Bij ons vindt u alle merken en
goede service dankzij jarenlange
ervaring. Heeft u vragen? Bel of
mail ons gerust.

Verzenden

Wij doen ons uiterste best om uw bestelling (indien op voorraad) tussen 1 en 4 werkdagen na betaling van de order, aan u te leveren. Uw bestelling wordt verzonden via PostNL. Zodra de bestelling is verzonden sturen wij u een e-mail om u te laten weten dat uw pakket is verzonden. In deze e-mail vindt u ook het track & trace nummer van uw pakket.
 
Uw pakket kan op elk gewenst adres in Nederland worden bezorgd. Op de pagina betaalprocedure kunt u onder het kopje afleveradres het gewenste leveringsadres invullen. Handig is, dat wanneer u doordeweeks niet thuis bent maar op uw werk, u de bestelling gewoon op uw werk kunt laten bezorgen. Indien u geen afleveradres invult, wordt er automatisch aan het factuuradres geleverd. Op dit moment is het nog niet mogelijk om te leveren naar postbussen.
 
Bij besteding boven de € 50,- is de verzending gratis, alleen in Nederland. Onder de € 50,- worden er € 4,95 verzendkosten in rekening gebracht. Voor bestellingen in het buitelenland gelden andere verzend en administratiekosten, dit verschilt per land. Uw product ophalen in de winkel is gratis.

Verzenden naar België, Duitsland, en Frankrijk zijn de verzend en administratiekosten € 12,50 ongeacht welk bestedingsbedrag.
 
Iedere week worden bij De Linnenboom diverse goederen aangeleverd in dozen. Waarom deze dozen weggooien als ze ook voor een tweede keer gebruikt kunnen worden? Het kan dus voorkomen dat uw bestelling in een doos wordt geleverd die al eerder is gebruikt. De producten die u heeft besteld zijn vanzelfsprekend nieuw. Zo dragen wij, en u als klant, toch ons steentje bij aan een beter milieu.