Welkom bij onze shop

 
  • Grote collectie merken
  • Diverse stijlen
  • Ruim 40 jaar ervaring
  • Gratis cadeau inpakservice
  • Direct online bestellen
  • Gratis verzending > 50 euro ( NL )
 
Bij ons vindt u alle merken en
goede service dankzij jarenlange
ervaring. Heeft u vragen? Bel of
mail ons gerust.

Wasadvies

* Volg altijd het wasadvies dat op de verpakking staat van het gekochte product. Het product moet altijd eerst gewassen worden voor gebruik. Zo heeft u langer plezier van uw aankoop.

* Sorteer uw wasgoed op kleur en wasvoorschrift. Dit zorgt ervoor dat het product de juiste behandeling krijgt in de wasmachine en zo bereikt u een optimaal resultaat.

* Let op! Was dekbedovertrekken, hoeslakens, moltons, kussenslopen, handdoeken en badjassen voor het gebruik op de temperatuur dat staat aangegeven in de wastobbe. Dit is om katoen vast te zetten, vocht op te nemen en om kleuren te fixeren.

* Dekbedovertrekken en slopen moeten binnenste buiten gewassen worden.

* Gebruik bij voorkeur een vloeibaar wasmiddel zonder bleekmiddel.

* Gebruik niet te veel wasmiddel, volg hiervoor de doseertabel op de verpakking.

* Gebruik bij wit textiel een wasmiddel voor de witte was.

* Gebruik bij licht en donker gekleurd textiel een wasmiddel voor de gekleurde / bonte was.

* Gebruik bij donker / zwart textiel een wasmiddel voor donkere en zwarte was.

* Gebruik geen wasverzachter, dit tast kleuren aan en het product kan minder vocht opnemen.

* Laad de wasmachine niet te vol.

* Let op! Indien u gebruik maakt van een uitgestelde start, moet u er op letten dat tijdens de wachttijd de wasbol niet omvalt.

* Dekbedovertrekken en handdoeken mogen niet langdurig in water stilstaan of na het wassen in de wasmachine blijven zitten. Dus niet (in)weken of spoelen. Wij adviseren u om uw wasgoed direct na het wassen uit de wasmachine te halen.

* Laat uw wasgoed binnenste buiten drogen. Kunt u uw wasgoed binnen of buiten uithangen dan geeft dat het mooiste resultaat en dit is ook goed voor het milieu. Hang wasgoed nooit buiten in de volle zon. Droog bij voorkeur op een lage temperatuur.

* Was handdoeken nooit samen met dekbedovertrekken, slopen, hoeslakens of andere gladde materialen, dit kan voor pluizen zorgen op de gladde materialen.

*Zet de droogtrommel niet op de heetste tijd, dit zorgt voor krimp en de was komt er onnodig gekreukeld uit. 

* Vergeet niet bij een (synthetisch) hoofdkussen waar de tijk voorzien is van een rits, de rits vast te zetten met een veiligheidsspeld.

* Veren kussens moeten na het wassen gelijk in de droogtrommel worden gedaan met tennisballen erbij zodat de veren worden opgeklopt. Dit geldt ook voor donzen dekbedden.

* Hoewel het volgens de wasvoorschriften wel mag, adviseren wij om kussens of dekbedden niet te wassen, omdat ze moeilijk droog te krijgen zijn en de kwaliteit er minder door wordt. De meeste wasmachines zijn thuis te klein. Het is beter om ze naar een stomerij te brengen. Belangrijk is dat u hoofdkussens en dekbedden regelmatig lucht, echter niet in de volle zon.

Door het volgen van het wasadvies kunt u langer genieten van onze producten!